Een frisse blik

in januari 2005 opende ik de deur van een klein pand aan de Antonius Mattheauslaan in Utrecht. Een stap in het diepe, maar met een duidelijke visie en daar geloofde ik in. Want het kon beter, maar vooral ook modieuzer!  Na ruim 13 jaar elders te hebben gewerkt, wist ik dat er meer mogelijkheden waren om de klant nog beter van dienst te zijn.

Uw wens is ons uitgangspunt

Door deze wens naast de functionele eisen te zetten, krijg je een beter beeld van de persoon. Gezamenlijk naar de juiste oplossin zoeken leidt tot een beter en fraaier resultaat.

Cosmetiek heeft een functie

Hiervan was ik me reeds jaren bewust en inmiddels weten wij, als Care Orthopedie, dat we gelijk hebben. Een schoen die óók cosmetisch acceptabel is, wordt meer gedragen dan een schoen die alléén technisch functioneel is. Deze verdwijnen veelvuldig in de kast.

Inmiddels hebben wij, als Care Orthopedie, bijzonder fraaie resultaten geboekt. Een passievol team dat betrokkenheid uitstraalt en voortdurend klaar staat voor de klant. We zijn gegroeid als bedrijf, niet alleen in omvang, maar vooral óók op het terrein van de ontwikkeling van voorzieningen en de persoonlijke benadering. Onze enquête onder onze cliënten geeft een goed beeld van wat wij betekenen voor onze cliënten. En daar zijn we best een beetje trots op. Als bedrijf ontwikkelen wij door en zijn we voortdurend op zoek om nog beter aan uw wensen, hoe speciaal deze ook mogen zijn, te kunnen voldoen. Ik durf inmiddels te stellen dat Care Orthopedie daarin een unieke positie inneemt.

Marco Okhuysen

Jezelf
kunnen zijn

Jezelf kunnen zijn met een orthopedisch hulpmiddel

Er heerst een beeld in de markt over orthopedische schoenen, grote zwarte of bruine schoenen met hele dikke zolen. Een beeld welke natuurlijk niet voor niets ontstaan is, een kern van waarheid zit in het verleden. Inmiddels ontwikkelt het vak en ons bedrijf door. Cosmetiek is een belangrijk onderdeel geworden naast de functie van het medisch hulpmiddel.

Ons specialisme? Het maximale eruit halen. Schoenen die functioneel bieden wat iemand nodig heeft, daarnaast maken waar iemand zijn of haar smaak ligt, waar iemand zich goed in voelt…. Iemand met een hulpmiddel heeft ook het recht zichzelf te kunnen zijn.

Team Care

Directie

Marco Okhuysen

Eigenaar

Jezelf kunnen verbazen als we weer iets unieks maken, dat vind ik echt geweldig om te zien. Zowel de reactie van de klant als van de volgers op social media is dan het compliment voor ons. Ik kan dan trots zijn op dit team.

Kantoor Medewerkers

Kelly van Angelen

Kantoor Manager

Ik vind de diversiteit het leukst aan mijn functie, van "onze klanten wegwijs maken" tot "zorgen dat alles administratief soepeltjes verloopt”.

Tineke Voskuilen

Financieel medewerker

Het is fijn werken met leuke, vriendelijke en hardwerkende collega’s.

Sam Okhuysen

Planner/Administratief medewerker

Baliemederwerkers

Jolanda van Brink

Baliemedewerker

Ik het fijn vind om mijn eigen ervaringen over te brengen op anderen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Het eindresultaat verrast mij elke keer weer.

Brigitte

Brigitte Verhoeven

Baliemedewerker

Maatnemers

Sjeeda

Sjeeda Mohadjeri

Orthopedisch schoentechnicus

Allard van den Hoeven

Orthopedisch schoentechnicus

Werkplaats

Raphael Brugman

Orthopedisch productiemedewerker

Het innoveren van producten en productielijnen waardoor we betere en mooiere schoenen kunnen maken geeft veel voldoening, De reacties van de klant zelf op sociaal media is dan een een mooi zichtbaar resultaat.

Dennis Tomassen

Orthopedisch productiemedewerker

Het is mooi een goede bijdrage te leveren aan een mooi eindproduct.

Jesse Okhuysen

Orthopedisch productiemedewerker

Stikatelier

Anja Everling

Eigenaar Stikatelier Anick

Het zo goed mogelijk maken zoals de klant het heeft uitgezocht, dat maakt mijn werk uitdagend.

Locaties

Hilversum

Van Schijdel Schoenen & Voeten
Schoutenstraat 14
1211 BM Hilversum

030-2658624
info@careorthopedie.nl

Bergveste 4                                                           
3992 DE
Houten 
030 26 58 624 
info@careorthopedie.nl 

Nieuwsbrief

Meld je aan. Dan ben je altijd op de hoogte van ons laatste nieuws. 

Bergveste 4
3992 DE Houten 
030 26 58 624
info@careorthopedie.nl 

Ontwerp door Makepublic

Nieuwsbrief

Meld je aan. Dan ben je altijd op de hoogte van ons laatste nieuws. 

Algemene voorwaarden