Vragen? Wensen? Wij staan voor je klaar

Neem contant met ons op door middel van het contactformulier

Contact

In onze hoofdvestiging in Houten staan wij dagelijks voor u klaar. Tevens vindt in Houten het grootste gedeelte van onze productie plaats.

Op afspraak kunt u hier terecht voor het aanmeten van al onze voorzieningen, een vrijblijvend advies en voor uw reparatiewerkzaam- heden. 

Dagelijks geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.
Telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Pelmolen 2
3994 XZ Houten
030 26 58 624
info@careorthopedie.nl

Stel een vraag

Reden van bericht
Afspraak maken
Ortopedische Schoenen
OVAC
Inlays
Orthese

Privacy Statement

Algemene voorwaarden

Overige locaties

MCA Zuid

Herculesstraat 133
1076 SK
Amsterdam

T: 030-2658624
E: info@careorthopedie.nl

Wij verwelkomen u graag op onze locatie aan de Herculesstraat 133 in Amsterdam Zuid. Afslag s108 vanaf de ring, afslag olympisch stadion. Op donderdag en vrijdag verzorgend wij hier het orthopedisch schoenen spreekuur in het pand van MCA Zuid. Voor het maken van een afspraak kunt u ons centrale nummer in Houten bellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een schoenmaker aan huis. 

Podotherapie Almere

Kerkstraat 74
1354 AC
Almere Haven  

T: 030-2658624
E: info@careorthopedie.nl

In Almere werken wij nauw samen Podotherapie Almere, door de specialismen te bundelen zijn wij daar een sterk team. Ieder dinsdag verzorgen wij het orthopedisch schoenen spreekuur op deze locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u ons centrale nummer in Houten bellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een schoenmaker aan huis.

Van Schijdel Schoenen & Voeten

Schoutenstraat 14
1211 BM
Hilversum 

T: 030-2658624
E: info@careorthopedie.nl

In Hilversum werken wij in het “Van Schijndel Schoenen & Voeten” centrum nauw samen met verschillende disciplines, door de specialismen te bundelen zijn wij daar een sterk centrum. Podotherapie, medisch pedicure, pedicure en voetreflex zijn allen naast ons aanwezig in dit centrum. Daarbij is van Schijndel een gespecialiseerde schoenenzaak met een ruim assortiment. Ieder woensdag zijn wij actief op deze locatie. Om een afspraak te maken op onze locatie in Hilversum kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer in Houten. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een schoenmaker aan huis.

Pelmolen 2 
3994 XZ Houten 
030 26 58 624
info@careorthopedie.nl 

Ontwerp door Vormcompagnie 

Nieuwsbrief

Meld je aan. Dan ben je altijd op de hoogte van ons laatste nieuws. 

Algemene voorwaarden